Пишні сирники з родзинками: простий рецепт для сніданку

20 квітня 2018, 09:02
Сирники – це одне з найбільш смачних і корисних страв домашньої кухні

Сирники з родзинками Фото: depositphotos.com

Сир для приготування сирників найкраще вибирати щільний і не дуже жирний, а родзинки – дрібні і світлі.

Сирники з родзинками

Реклама

Складові:

  • 500 г сиру
  • 2 ст.л. цукру
  • дрібка солі
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 1/4 ст. родзинок
  • 2 ст.л. борошна + для обвалювання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама

1. Розтерти сир з цукром і ваніліном. Додати яйця, родзинки, сіль, борошно і перемішати.

2. Сформувати 10 невеликих кульок. Обваляти їх у борошні і струсити надлишки.

3. Розігріти антипригарним сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Викласти сирні кульки на невеликій відстані один від одного, злегка притискаючи їх зверху долонею. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін на середньому вогні

Реклама

4. Подавати готові сирники разом зі сметаною, згущеним молоком або варенням.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом сирної запіканки з бананами. Ми також писали, як приготувати смачну запіканку з сиру в мікрохвильовці. Крім цього, ми розповідали, як приготувати сирники з вишнею за рецептом Юлії Висоцької.

Дивіться відео, як приготувати унікальні рожеві сирники: