П'ять причин включити до свого раціону груші

22 вересня 2017, 11:17
Груші доступні круглий рік, але зараз вони особливо корисні

Груші гарні для травлення. Фото: pixabay.com

У магазинах ці плоди можна купити в будь-який час, але саме в сезон з'являються ті самі солодкі і соковиті груші, яких ми чекали цілий рік. Вони корисні для організму тим, що:

  • Містять велику кількість калію. Цей мікроелемент благотворно впливає на роботу м'яких тканин: судин, капілярів, м'язів, клітин мозку, печінки і нирок.
  • Допомагають позбутися від депресії, оскільки включають унікальні ефірні масла, здатні знімати напругу.
  • У грушах багато фолієвої кислоти, яка важлива дітям, вагітним жінкам і тим, кого хвилює проблема кровотворення.
  • Кількість фруктози в грошах значно перевищує кількість сахарози, тому солодкі осінні плоди абсолютно безпечні для діабетиків.
  • Груші багаті на антиоксиданти, які здатні підвищувати імунітет, знімати запалення і боротися з інфекційними захворюваннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ