Пиріг з тертими яблуками Фото: pixabay.com
Для приготування цього пирога вам навіть не доведеться різати яблука – їх потрібно буде натерти на крупній тертці.
Пиріг з яблуками і прянощами
Складові:
- 125 м'якого вершкового масла
- 125 г цукру + для посипання
- 2 яйця
- 1/2 ч.л. розпушувача
- 150 г борошна
- дрібка солі
- 1 ч.л. міксу спецій (кориця, ваніль, імбир, мускатний горіх)
- 2 яблука (1 велике і 1 маленьке)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Збити масло, цукор, яйця, розпушувач, половину борошна, сіль і спеції до отримання кремоподібної маси.
- Велике яблуко очистити і натерти на тертці. Додати в тісто разом з борошном, перемішати.
- Вилити тісто в застелену пергаментним папером форму 20х20 см. Почистити маленьке яблуко і натерти зверху на тісто.
- Поставити форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікати близько 40 хвилин. Посипати цукром, дати охолонути і розрізати пиріг на квадрати.
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом яблучного штруделя. Ми також писали, як приготувати яблучний штрудель з лаваша. Крім цього, ми розповідали, як спекти пісний яблучний пиріг.
Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:
Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк: