Святкові рецепти: салат з качкою, буряком, грушею і сиром

14 грудня 2017, 17:56
Приготуйте цей салат на Новий рік чи Різдво

Салат з качкою. Фото: Things I Made Today

Замість качки в цьому рецепті можна взяти індичку або курку. Із зелені відмінно підійдуть салати корн, айсберг і мангольд. Для заправки використовуйте оливкову, соняшникову або горіхове масло або їх суміш.

Салат з ккачи і овочів

Інгредієнти:

Реклама
  • 300 г вареного буряка
  • 50 г сиру з блакитною пліснявою
  • 1 готова качина грудка
  • 1 груша з щільною м'якоттю
  • 6 скибочок бекону
  • 3 ст.л. рослинного масла
  • 1 ст.л. меду
  • 1 ст.л. діжонськой гірчиці
  • 1 ч.л. бальзамічного оцту
  • жменю кедрових горіхів
  • салат корн

Рецепт приготування:

  1. Варений буряк почистити і нарізати кубиками.
  2. Грушу помити і почистити. Нарізати м'якоть кубиками.
  3. Такими ж шматочками нарізати качину грудку без шкіри і сир з цвіллю.
  4. Листя салату помити і порвати в миску. Додати буряк, грушу, качку і сир.
  5. Бекон нарізати на невеликі шматочки і обсмажити на сковороді до хрусткої скоринки. На цій же сковороді швидко підсушити кедрові горіхи.
  6. Додати бекон і горіхи до решти інгредієнтів.
  7. Приготувати заправку: збити оливкову олію, мед, гірчицю і бальзамічний оцет віночком.
  8. Полити салат заправкою, перемішати і відразу ж подавати.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як смачно приготувати м'ясо. Також ми ділились кращими рецептами святковихстрав до Різдва.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані крабові палички:

Реклама