Корисний салат з вареної курки з яблуками і горіхами

23 січня 2020, 10:06
Рецепт курячого салату без майонезу

Салат з курки і яблук

Салат з курячої грудки, помідорів чері, яблук, горіхів і сиру оцінить навіть самий прискіпливий гурман. Оригінальний смак цій страві надає кисло-солодка заправка з оливкової олії, яблучного оцту і гірчиці.

Дивіться відео, як приготувати салат з куркою і хурмою:

Реклама

Читайте також:

Курячий салат з яблуками і горіхами

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 169 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 450 г готового курячого м'яса
  • Жменя помідорів чері
  • 1 кисло-солодке яблуко
  • 1/4 склянки волоських горіхів
  • 50 г тертого чеддера
  • 1-2 ст. яблучного оцту
  • 2 ч.л. діжонськой гірчиці
  • 1 качан салату-латуку
  • 3 ст.л. оливкового масла
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе (варене, запечене) наріжте соломкою.
  2. У мисці змішайте оливкову олію, оцет, гірчицю, сіль і перець.
  3. Салат помийте і обсушіть, помідори черрі розріжте навпіл.
  4. Яблуко помийте і наріжте тонкими скибочками.
  5. Додайте в миску з заправкою шматочки салату, перемішайте.
  6. Розподіліть на порційні тарілки, зверху викладіть шматочки філе і яблука, посипте черрі, горіхами і тертим сиром.

Корисна порада

Для приготування салату можете використовувати курку гриль, а замість салату-латуку – пекінську капусту, волоські горіхи замініть пелюстками мигдалю, а помідори черрі – солодким перцем.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату з куркою, грибами і огірками . "Сьогодні" також розповідали, як приготувати теплий салат з куркою і йогуртовой заправкою .