Паста з креветками в вершках
Паста з креветками, пармезаном, часником і вершковим соусом – це ідеальний рецепт для легкого обіду в італійському стилі.
Дивіться відео, як зробити пасту з мідіями:
Використовуйте для цього блюда свіжозаморожені тигрові креветки середнього розміру. Перекладіть необхідну кількість креветок з морозильної камери в холодильник на ніч, щоб вони відтанули.
Читайте також:
Феттуччіне з креветками і кукурудзою
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 124 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Феттуччіне – 300 г
- 12 тигрових креветок
- 80 мл оливкової олії
- 50 мл білого сухого вина
- 200 мл вершків 20%
- 50 г тертого пармезану
- Кілька гілочок базиліка
- 1 зубчик часнику
- Сіль, перець – за смаком
- Зелень – для прикраси
Спосіб приготування:
- Подрібніть часник і базилік і злегка обсмажте їх в сотейнику на гарячій оливковій олії.
- Потім додайте креветки і готуйте, помішуючи, 3-4 хвилини. Влийте вино і повністю його випаріть.
- Додайте вершки. Доведіть соус до кипіння і зніміть з вогню. Приправте за смаком.
- Відварену пасту змішайте з гарячим соусом, викладіть на тарілки і посипте тертим пармезаном і рубаною зеленню.
Корисна порада
Ви можете додати в соус невелику баночку консервованої кукурудзи.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат "Цезар" з креветками . "Сьогодні" також розповідали, як приготувати салат з помідорів чері, моцарели і руколи .