Осенний салат из куриного филе, груши и сыра

30 жовтня 2018, 16:00
Выбирайте для салата спелые груши с плотной мякотью

Салат з куркою, грушею та сиром. Фото: depositphotos.com

Осінній салат з курячого філе, груші та сиру

Вибирайте для салату стиглі груші з щільною м'якоттю

Реклама

Зелений салат з курячою грудкою, карамелізованою грушею і сиром горгонзола – це дуже смачно! 

Салат з курки, груші та сиру 

Складові: 

Реклама
  • 1 куряче філе
  • 1 груша
  • 80-100 г зеленого салату
  • горгонзола – за смаком
  • оливкова олія
  • вершкове масло
  • сіль, чорний перець

Рецепт приготування: 

  1. Грудку необхідно заздалегідь відварити або запекти. Наприклад, в фользі в духовці.
  2. Грушу, очищену і нарізану маленькими шматочками, трохи карамелізуємо, обсмажуючи в сковороді з невеликою кількістю вершкового масла.
  3. На подушку з зеленого салату викладаємо курячу грудку, порізану невеликими шматочками. Зверху кладемо карамелізовану грушу і шматочки сиру.
  4. Приправляємо сіллю, чорним меленим перцем і скроплюємо оливковою олією. Смачного!

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами смачних страв з груш і розповідали, як приготувати осінній салат з грушею, горіхами і журавлиною.

Дивіться відео, як приготувати яблучно-грушеве вино:

Реклама