Осінній салат з курки, червоної квасолі та горіхів

26 вересня 2018, 10:00
Цей ситний салат можна використовувати як начинку для сендвічів

Салат з куркою і квасолею. Фото: depositphotos.com

Квасоля, куряче філе, часник і горіхи – ідеальне гастрономічне поєднання. Такий салат можна заправити йогуртом без добавок або оливковою олією з лимонним соком. А замість курки добре підійде відварна телятина.

М'ясний салат з квасолею та горіхами 

Реклама

Складові: 

  • 1 банка консервованої червоної квасолі
  • 2 відварених курячих філе
  • 120-150 г волоських горіхів
  • 3-4 зубчики часнику
  • сіль
  • мелений перець
  • сметана або майонез
  • зелень

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе, відварене в підсоленій воді зі спеціями, охолодити і розділити на волокна.
  2. Додати до м'яса квасолю, подрібнені горіхи, посічену зелень і пропущений через прес часник.
  3. Приправити салат сіллю і меленим перцем, заправити сметаною. Подавати разом з багетом або чіабаттою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Сайт "Сьогодні" також писав, як приготувати легкий салат з руколи, моцарели, яблук і горіхів.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати далекосхідний салат за рецептом Олексія Суханова: