Аніта Луценко
Олів'є – головний салат на Новий рік . У класичному рецепті він готується з ковбаси або відвареного м'яса, варених овочів, консервованого горошку і заправляється майонезом.
Дивіться відео, в чому секрет салату олів'є:
Аніта Луценко запропонувала дієтичну версію цієї страви – з курячим філе, авокадо і легкою йогуртовою заправкою.
Читайте також:
Олів'є з куркою і авокадо
Олів'є з куркою і авокадо
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 165 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 4 картоплі
- 50 г замороженого горошку
- 30 г ріпчастої цибулі
- 1 морква
- 1 куряче філе
- 1/2 авокадо
- 3 ст.л. натурального йогурту
- 1 ч.л.
- Гірчиця – за смаком
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Відварити картоплю і моркву.
- Куряче філе замаринувати в лимонному соці з морською сіллю і перцем.
- Розрізати філе на кілька пластинок, обсмажити на гарячій сковороді по 5-7 хвилин з кожного боку.
- Розморозити горошок. Огірок і цибулю нарізати кубиками.
- Варені овочі нарізати кубиками разом з готовим філе і авокадо.
- З'єднати йогурт, мед і гірчицю. Змішати всі інгредієнти і заправити йогуртовим соусом.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати олів'є зі свіжими огірками . "Сьогодні" також ділилися незвичними рецептами олів'є від Даші Малахової.