Олів'є з куркою і авокадо: корисний рецепт від Аніти Луценко

5 грудня 2019, 12:56
Дієтична версія знаменитого новорічного салату

Аніта Луценко

Олів'є – головний салат на Новий рік . У класичному рецепті він готується з ковбаси або відвареного м'яса, варених овочів, консервованого горошку і заправляється майонезом.

Дивіться відео, в чому секрет салату олів'є:

Реклама

Аніта Луценко запропонувала дієтичну версію цієї страви – з курячим філе, авокадо і легкою йогуртовою заправкою.

Читайте також:

Реклама

Олів'є з куркою і авокадо

Олів'є з куркою і авокадо

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 165 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 4 картоплі
  • 50 г замороженого горошку
  • 30 г ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • 1 куряче філе
  • 1/2 авокадо
  • 3 ст.л. натурального йогурту
  • 1 ч.л.
  • Гірчиця – за смаком
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Відварити картоплю і моркву.
  2. Куряче філе замаринувати в лимонному соці з морською сіллю і перцем.
  3. Розрізати філе на кілька пластинок, обсмажити на гарячій сковороді по 5-7 хвилин з кожного боку.
  4. Розморозити горошок. Огірок і цибулю нарізати кубиками.
  5. Варені овочі нарізати кубиками разом з готовим філе і авокадо.
  6. З'єднати йогурт, мед і гірчицю. Змішати всі інгредієнти і заправити йогуртовим соусом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати олів'є зі свіжими огірками . "Сьогодні" також ділилися незвичними рецептами олів'є від Даші Малахової.