Олег Винник поділився рецептом фірмової юшки

6 листопада 2018, 09:55
Співак додає до рибного супу самогон

Олег Винник. Фото: прес-служба каналу "Україна"

У програмі "Ранок з Україною", яка виходить на каналі "Україна" у будні о 6:30, популярний український співак і композитор Олег Винник розкрив секрет приготування фірмової юшки на багатті.

Олег Винник – один з найзатребуваніших артистів нашої країни. Він активно гастролює містами України, а вже зовсім скоро відбудеться його грандіозне столичне шоу "Ти в курсі", яке канал "Україна" покаже напередодні новорічних свят. Втім, Олегу вдається знаходити час і на хобі, одне з яких – риболовля. Як зізнається артист, вперше він рибалив ще в дитинстві.

Реклама

"Мені було років 6 або 7. Я втік на риболовлю на нашу сільську річку Гірський Тікич, а матері не сказав. Так тоді отримав", – згадує Олег Винник.

Ексклюзивно в "Ранку з Україною" співак поділився власним рецептом ароматної юшки.

Юшка від Олега Винника

Реклама

Інгредієнти:

  • вода – 3 л
  • карасі – 2 шт.
  • картопля – 3 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • петрушка – 1 пучок
  • лавровий лист – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • самогон "Вінниківка" – 50 г

Рецепт приготування:

  1. Чистимо картоплю, моркву і цибулю. Картоплю нарізаємо великими кубиками, моркву – навпіл, а цибулю – кільцями.
  2. Кидаємо овочі до окропу, додаємо лавровий листок, солимо і перчимо. Варимо овочі 10-15 хвилин.
  3. Рибу миємо, видаляємо зябра і відрізаємо голови. До киплячої води кладемо цілі рибини і варимо ще 15-20 хвилин. Наприкінці кидаємо порізану петрушку.

Секрет приготування від Олега Винника: "Щоб юшка була справжньою, додаємо трохи "білого чаю" (прим. – самогон). Я додаю домашнього, який готувала моя мама і пригощала, коли я приїжджав в гості".

Реклама

Нагадаємо, в мережі продають десять гривень, які тримав у руках Олег Винник.

Дивіться відео, як Олег Винник готував юшку з ведучим Сергієм Лівадним: