Обід за 30 хвилин: паста з яловичиною і літніми овочами

16 липня 2018, 15:00
Готуємо лінгвіні з м'ясом, цукіні і перцем

Паста з м'ясом і овочами Фото: freepik.com

Лінгвіні – це різновид макаронів (пасти), яка схожа на спагетті, але має більш плоску форму.

Лігвіні з яловичиною та овочами

Реклама

ИІнгредієнти на 1 порцію:

  • 150 г пасти лінгвіні
  • 100 г яловичої вирізки
  • 50 г цукіні
  • 50 г болгарського перцю
  • 1 зубчик часнику
  • 10 г пармезану
  • сіль, білий перець – за смаком
  • базилік за смаком

Рецепт приготування:

  1. Акуратно, не ламаючи, опустити лінгвіні в киплячу воду (без солі) і варити протягом 5-7 хвилин. Тоді вони будуть скручуватися, але всередині залишаться ще злегка сирими.
  2. Яловичину нарізати шматочками довільного розміру і форми, цукіні і болгарський перець – соломкою.
  3. На розпечену пательню з оливковою олією викласти яловичину, злегка обсмажити, додати рубаний або натертий часник, слідом нарізані овочі, посолити і поперчити.
  4. разом обсмажити до напівготовності, близько 5 хвилин, як і раніше на сильний вогонь.
  5. Додати на пательню проціджені лінгвіні, свіжий або сушений базилік. Тримати ще 1-2 хвилини, щоб паста ввібрала масло і соки від м'яса і овочів. При необхідності додати трохи води, в якій варилися макарони.
  6. Готову страву перемішати, викласти на тарілку, посипати рубаною зеленню і тертим пармезаном.

Нагадаємо, раніше ми писалии, як приготувати салат з креветками, авокадо і картоплею. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати піту із салатом з курки і овочів. Крім цього, ми ділилися рецептом котлет з фаршу з часником.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом: