Незвичайний літній десерт: полуничний суп з морозивом

25 травня 2020, 15:04
Рецепт солодкого полуничного супу-пюре з червоним вином

Полуничний суп-пюре из морозивом

З полуниці можна приготувати багато смачних десертів . Пропонуємо простий, але оригінальний рецепт холодного полуничного супу-пюре.

Вам потрібно буде проварити нарізані ягоди разом з цукром, червоним вином і водою. Якщо десерт їстимуть діти, замініть вино фруктовим соком, наприклад, персиковим або апельсиновим.

Реклама

Полуничний суп з морозивом

Полуничний суп-пюре из морозивом

Час приготування:

Реклама
  • 10-15 хвилин

Калорійність:

  • 234 ккал на 100 г

Складові:

  • 150 г полуниці
  • 50 мл червоного сухого вина
  • 30 г цукру
  • 30 г води
  • 50 г ванільного морозива

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Полуницю помити, видалити чашолистки і нарізати.
  2. У сотейник влити вино, додати цукор, полуницю, воду і тушкувати все разом протягом 5-7 хвилин.
  3. Перелити полуничний суп в тарілку, прикрасити м'ятою і нарізаними ягодами.
  4. Подавати теплим або холодним.

Корисна порада

Для холодної подачі супу після приготування дають охолонути, збивають в блендері і подають з морозивом.

Дивіться відео, як зробити вино з полуниці:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити полуничний мус з білим шоколадом від Юлії Висоцької. Крім цього, Сегодня.Lifestyle ділилися рецептом полуничного морозива з йогуртом.