Полуничний суп-пюре из морозивом
З полуниці можна приготувати багато смачних десертів . Пропонуємо простий, але оригінальний рецепт холодного полуничного супу-пюре.
Вам потрібно буде проварити нарізані ягоди разом з цукром, червоним вином і водою. Якщо десерт їстимуть діти, замініть вино фруктовим соком, наприклад, персиковим або апельсиновим.
Полуничний суп з морозивом
Час приготування:
- 10-15 хвилин
Калорійність:
- 234 ккал на 100 г
Складові:
- 150 г полуниці
- 50 мл червоного сухого вина
- 30 г цукру
- 30 г води
- 50 г ванільного морозива
Спосіб приготування:
- Полуницю помити, видалити чашолистки і нарізати.
- У сотейник влити вино, додати цукор, полуницю, воду і тушкувати все разом протягом 5-7 хвилин.
- Перелити полуничний суп в тарілку, прикрасити м'ятою і нарізаними ягодами.
- Подавати теплим або холодним.
Корисна порада
Для холодної подачі супу після приготування дають охолонути, збивають в блендері і подають з морозивом.
Дивіться відео, як зробити вино з полуниці:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити полуничний мус з білим шоколадом від Юлії Висоцької. Крім цього, Сегодня.Lifestyle ділилися рецептом полуничного морозива з йогуртом.