Всього дві страви безпечно їсти в літаку

8 грудня 2017, 11:10
Правда, від турбулентності вони не врятують

Бортове харчування може бути небезпечним Фото: freepik.com

З літакової їжею пов'язано чимало міфів, які поширюють, в тому числі, і самі співробітники авіакомпаній. Так, знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі навідріз відмовляється приймати їжу на борту, пояснюючи це багаторічним досвідом роботи  в Singapore Airlines.

СЧи варто їсти в літаку? А якщо так, то що? Відповідь на це питання дав директор кулінарного підрозділу повітряних шеф-кухарів Азіатсько-Тихоокеанського регіону Фріц Крос. Він назвав в інтерв'ю CNN дві найбезпечніших страви, які можна знайти в меню літака. За його словами, це яловичина і рис.

Реклама

"Стюарди можуть знову і знову розігрівати яловичину, але вона від цього не стане гіршою", – зауважив Фріц.

Те ж можна сказати і про рис. А ось пасти, риби і курки на борту літака краще уникати: від частого нагрівання ці страви втрачають свої смакові і поживні якості.

Також Фріц Крос не радить пити під час польоту гарячі напої. Справа в тому, що контейнери з гарячою водою на борту складно чистити і відбувається це вкрай рідко. Краще віддавайте перевагу соку або воді.

Реклама

Нагадаємо, раніше психологи розповіли, що вибір місця в літаку відображає характер людини.

Дивіться відео, які поїзди запустять в Україні до новорічних свят: