Мирослава Ульяніна назвала краще джерело антиоксидантів взимку

15 лютого 2019, 11:45
Крім цього, ведуча і мотиваційний health-спікер поділилася рецептом корисного сніданку

"У зимовий період дуже важливо вживати спеції як джерело антиоксидантів. І чим різноманітніший ваш вибір спеції, тим легше організм бореться з щоденною напругою, навантаженням і стресами. А значить, імунітет краще протистоїть вірусним захворюванням", – написала Мирослава Ульяніна в своєму Instagram.

"Сьогодні приділіть 10 хвилин – і приготуйте на завтра сніданок. Головні герої в ньому – спеції: куркума і кориця. Це одні з найбагатших за вмістом антиоксидантів спецій!", – додала фахівець зі здорового способу життя.

Реклама

Кіноа з манго і куркумою

Інгредієнти на 2 порції:

Реклама
  • Тепла вода – 1/2 склянки
  • Насіння чіа – 2 ст.л.
  • Мед або сироп агави – за смаком
  • Біла кіноа – 1/2 склянки
  • Жменя горіхів (наприклад, пекан)
  • Манго – 1/2 половина великого або 1 цілий маленький фрукт
  • Мигдальне молоко – 2/3 склянки
  • Куркума – 1/2 ч.л.
  • Кориця – 1/2 ч.л.
  • Ваніль – 1/2 ч.л. (або 2 краплі екстракту ванілі)

Читайте також:

Рецепт приготування:

  1. Змішайте насіння чіа з теплою водою. Дайте настоятися 10 хвилин. Додайте мед або сироп агави (за смаком).
  2. Тим часом відваріть кіноа. В іншій чашці змішайте кіноа, горіхи (їх попередньо можна підсушити на сковороді), пюре з манго, мигдальне молоко і спеції.
  3. Покладіть на дно баночок (або використовуйте красиві склянки) насіння чіа, зверху помістіть приготовлену суміш (кіноа, горіхи, спеції і манго). Поставте в холодильник на ніч.
  4. Вранці дістаньте ємності з холодильника, прикрасьте за смаком і насолоджуйтеся.

Нагадаємо, раніше Мирослава Ульянина ділилася рецептом зеленого смузі-боул. Ведуча також розповідала, як приготувати корисний сендвіч без хліба