Мафіни з малиною в духовці
Мафіни з малиною і ваніллю – проста і смачна домашня випічка, яку можна подати до чаю, кави або какао. Вони будуть гарні і разом зі склянкою холодного молока.
Для випічки підійде заморожена малина. Просто дайте їй відтанути і злийте зайвий сік.
Мафіни з малиною і ваніллю
Мафіни з малиною в духовці
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 259 ккал на 100 г
Складові:
- 4 яйця
- 100 г вершкового масла
- 120 г цукру
- 150 г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 50 мл молока
- 1 ч.л. ванільного екстракту
- 1,5 склянки малини
Читайте також:
Спосіб приготування:
- М'яке масло збити з цукром, ввести по одному яйцю, додати ваніль і молоко.
- Всипати просіяне з розпушувачем борошно і замісити тісто.
- Додати ягоди і акуратно перемішати.
- Викласти тісто в форми для мафінів з паперовими вкладишами.
- Відправити в розігріту до 170-180 °С духовку на 25-30 хвилин.
- Готові мафіни остудити і подавати до столу, за бажанням посипавши цукровою пудрою.
Корисна порада
В тісто можна додати дрібно натерту цедру лимона або апельсина.
Дивіться відео, як зробити малиновий лимонад з базиліком:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом мафінів з грушею і корицею, а також писали, як приготувати мафіни з чорницею за рецептом Марти Стюарт.