Кращий рецепт цибулевих кілець до пива

13 квітня 2020, 12:15
Цибулеві кільця можна доповнити кетчупом або йогуртовим соусом

Цибульні кільця в фритюрі

Цибулеві кільця – смачна гаряча закуска, яку традиційно подають до пива. Їх приготування займає буквально 20 хвилин.

Після смаження обов'язково викладіть кільця на паперові серветки, щоб дати стекти зайвому жиру. Зверху кільця можна посипати меленим перцем чилі.

Реклама

Цибулеві кільця до пива

Цибульні кільця в фритюрі

Час приготування:

Реклама
  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 411 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 велика цибулина
  • Рослинна олія без запаху – для смаження у фритюрі
  • 150 г борошна з розпушувачем
  • 180 мл газованої води

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Цибулю поріжте кружальцями завтовшки 1 см, розділіть на кільця за допомогою вилки.
  2. Розігрійте олію до 180 ° С в сковороді з товстим дном – вона повинна бути заповнена не більше ніж на третину.
  3. Тим часом насипте борошно в миску, влийте газовану воду в миску і щедро приправте. Збийте виделкою, щоб зробити кляр.
  4. Покрийте невелику партію цибулевих кілець рідким тістом. Обережно опустіть в гарячу олію і обсмажте до золотистого кольору і хрусткої скоринки, приблизно 2-3 хвилини.
  5. Перекладіть за допомогою шумівки на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир. Повторіть з рештою цибулі і кляром.
  6. Подавайте кільця цибулі гарячими.

Корисна порада

Якщо у вас немає готового борошна з розпушувачем, додайте в звичайне пшеничне 1/2 чайної ложки порошка для печива.

Дивіться відео, як спекти цибульний хліб в духовці:

Нагадаємо, раніше ми писали, як посмажити сирні палички у фритюрі . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами хрустких крилець до пива .