Кращі рецепти: фаршировані крабові палички

11 грудня 2017, 10:00
Сьогодні в меню – крабові палички з "секретом" від Олексія Суханова

Фаршировані крабові палички Фото: AndreyStar / Freepik

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Україна)

Фаршировані крабові палички – це смачна і нескладна в приготуванні закуска, яку можна подати на святковий стіл.

Перш за все, нам потрібно підготувати крабові палички. Ми будемо їх розморожувати, тому найкраще вийняти крабові палички з упаковки і залишити при кімнатній температурі.

Реклама

Дуже дрібно нарізати очищену цибулю, щоб начинка була незвичайно ніжною. Після цього подрібнити вимиті печериці.

Розігріти сковороду з рослинною олією, додати туди цибулю і гриби. Смажити кілька хвилин, час від часу помішуючи.

Яйця відварити круто, остудити і почистити. Натерти на дрібній тертці. Після цього натерти твердий сир. Дуже дрібно нарізати шинку.

Реклама

Перемішати всі інгредієнти для начинки в сковороді, додати сметану. Додати рубану зелень і ще раз перемішати.

Крабові палички розгорнути і наповнити начинкою (1 ч.л. на 1 паличку). Знову згорнути їх в рулетики. Поставити готову закуску в холодильник приблизно на годину. Перед подачею прикрасити фаршировані крабові палички зеленню.

Довідка: основою крабових паличок є філе білої риби, такої як хек і минтай. Це низькокалорійний продукт, який жодним чином не вплине на фігуру.

Реклама

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом закуски з авокадо і крабових паличок.