Сирно-лимонне печиво. Фото: depositphotos.com
Це дуже смачне, оригінальне і незабарне печиво. Його називають "Трикутники", "Поцілунки" і "Гусячі лапки". Щоб зробити смак печива більш яскравим, ми додамо до тіста лимонну цедру.
Лимонно-сирне печиво
Складові:
- 200 г сиру
- 3 ст.л. цукру
- 1 яйце
- 80 г вершкового масла
- 120-150 г борошна
- 10 г розпушувача
- цедра лимону
- цукор – для обсипання
Рецепт приготування:
- Сир перемішати з розм'якшеним вершковим маслом, дрібно натертою лимонною цедрою, цукром і яйцем.
- Додати до тіста просіяне борошно і розпушувач. Замісити однорідне тісто, яке злегка липне до рук. Прибрати його в холодильник на півгодини.
- Розкачати тісто качалкою на присипаній борошном поверхні. Вирізати кружальця. Скласти кожен кружечок навпіл, потім ще раз навпіл. Повинні вийти трикутники.
- Отриману заготовку з усіх боків обсипати цукром, викласти на деко, застелене папером для випічки.
- Готувати печиво при 180 градусах до золотистого кольору. Перед подачею охолодити.
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділилися рецептом смачного десерту з вівсяним печивом. Ми також писали, як приготувати смачне пісне печиво. Крім цього, ми розповідали, як зробити печиво з житнього борошна за рецептом Валентини Хамайко.
Дивіться відео, як приготувати справжні італійські біскотти: