Лимонно-сирне печиво: швидкий рецепт випічки до чаю

7 листопада 2018, 13:30
Сирне печиво виходить дуже м'яким і смачним

Сирно-лимонне печиво. Фото: depositphotos.com

Це дуже смачне, оригінальне і незабарне печиво. Його називають "Трикутники", "Поцілунки" і "Гусячі лапки". Щоб зробити смак печива більш яскравим, ми додамо до тіста лимонну цедру. 

Лимонно-сирне печиво  

Реклама

Складові:

  • 200 г сиру
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 яйце
  • 80 г вершкового масла
  • 120-150 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • цедра лимону
  • цукор – для обсипання

Рецепт приготування:

  1. Сир перемішати з розм'якшеним вершковим маслом, дрібно натертою лимонною цедрою, цукром і яйцем.
  2. Додати до тіста просіяне борошно і розпушувач. Замісити однорідне тісто, яке злегка липне до рук. Прибрати його в холодильник на півгодини.
  3. Розкачати тісто качалкою на присипаній борошном поверхні. Вирізати кружальця. Скласти кожен кружечок навпіл, потім ще раз навпіл. Повинні вийти трикутники.
  4. Отриману заготовку з усіх боків обсипати цукром, викласти на деко, застелене папером для випічки.
  5. Готувати печиво при 180 градусах до золотистого кольору. Перед подачею охолодити.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділилися рецептом смачного десерту з вівсяним печивом. Ми також писали, як приготувати смачне пісне печиво. Крім цього, ми розповідали, як зробити печиво з житнього борошна за рецептом Валентини Хамайко. 

Реклама

Дивіться відео, як приготувати справжні італійські біскотти: