Лілія Ребрик поділилася оригінальним рецептом картопляного пюре

27 грудня 2018, 14:54
Ведуча "Ранку з Україною" розповіла, як перетворити звичайне картопляне пюре на святкову закуску

"Навіть елементарну картопляну пюрешку можна подати по-новому, наприклад, у вигляді десерту", – радить телеведуча Лілія Ребрик.

Вам знадобляться: пластиковий пакет із застібкою, вафельні трубочки, тертий сир і нарізаний кріп.

Реклама

Пересипьте картопляне пюре в пакет із застібкою і зріжте ножицями куточок внизу. З його допомогою акуратно наповніть вафельні трубочки пюре. Прикрасьте одні трубочки тертим сиром твердих сортів, а інші – подрібненою зеленню. Викладіть на тарілку для сервування і подавайте до столу.

"Як на мене, надзвичайно цікава ідея, просто і вишукано! Святкового вам настрою і приємного апетиту", – побажала Лілія Ребрик.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик поділилася оригінальним рецептом приготування "шуби" на Новий рік. Ведуча також показала, як приготувати дієтичний шоколадний мус на йогуртовій основі. А Григорій Герман розповів, як зробити святковий десерт – мандарини в шоколаді.