Коржики на грилі з зеленню і сиром: покроковий рецепт від Григорія Германа

29 вересня 2020, 09:07
Коржики з ароматною сирною начинкою – ідеальне рішення для осіннього пікніка

Картопляні коржики

Якщо ви плануєте влаштувати пікнік на дачі, зверніть увагу на рецепт коржів з начинкою з сиру і зелені від Григорія Германа. Ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" пропонує приготувати цю страву на грилі. Григорій впевнений: в духовці такі коржі не вийдуть.

Рецепт коржиків із зеленню і сиром на грилі

Реклама

Картопляні коржики

Час приготування:

  • 1 година

Інгредієнти:

Реклама
  • 250 мл кефіру
  • 1 ч.л. цукру
  • 300 г борошна
  • 50 г вершкового масла
  • 0,5 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. соди

Для начинки:

  • 300 г твердого сиру
  • 200 г розсольного сиру
  • Зелена цибуля
  • Петрушка
  • Сіль

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Приготуйте тісто. Змішайте борошно, цукор, сіль і соду. Наприкінці влийте кефір і замісіть м'яке тісто.
  2. Зробіть начинку. Натріть сир на тертці, зелень помийте і дрібно порубайте. Посоліть за смаком.
  3. Відокремте частину тіста і тонко розкачайте. У центр покладіть начинку і загорніть її всередину. Переверніть і розкачайте.
  4. Повторіть з рештою тіста і начинки.
  5. Запечіть коржі на мангалі з двох сторін до золотистого кольору.
  6. Змастіть готові коржі розтопленим вершковим маслом.

Корисна порада

Зелені в начинці має бути стільки ж, скільки і сиру. Так вона буде соковитою і дуже ароматною.

Детальніше – дивіться в сюжеті:

Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle розповідали, як приготувати хачапурі з трьома видами сиру. Ми також писали, як зробити ліниві хачапурі на сковороді.