Легкий салат з руколи, моцарели, яблук і горіхів

5 жовтня 2018, 11:00
Цей салат підкорить вас оригінальним поєднанням інгредієнтів

Салат з яблук і горіхів Фото: depositphotos.com

У салатах яблука відмінно гармонують з куркою і овочами, з сиром і горіхами. Для яблучного салату краще всього підходять заправки на основі рослинної олії, сметани, йогурту або майонезу.

Салат з руколи, яблук і горіхів

Реклама

Інгредієнти:

  • 1 яблуко
  • 1/2 червоної цибулини
  • 100 г руколи
  • 100 г салатного міксу
  • 1 кулька моцарелли
  • 50 г ядер волоських горіхів
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. свіжовичавленого лимонного соку
  • 1 ст.л. рідкого меду
  • 1 ч.л. зернистої гірчиці
  • сіль, мелений перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Зелень замочити на півгодини в холодній воді, промити і обсушити. Порвати руками на тарілку.
  2. Очищену червону цибулю нарізати тонкими півкільцями. Сир нарізати пластинками.
  3. Яблуко очистити від серцевини і насіння, нарізати тонкими скибочками і злегка збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли.
  4. Для заправки змішати оливкову олію, лимонний сік, мед і гірчицю. Посолити і поперчити.
  5. Викласти на зелень шматочки цибулі, яблук, сиру і підсмажених горіхів. Полити салат заправкою і подавати.

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати салат з курячої печінки з яблуками і медом.

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату: