Лайфхак: як створити вишукану страву зі звичайних продуктів

25 січня 2018, 11:46
Звичні продукти в незвичному вигляді

Яєчня в перці Фото: KitchMe

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Україна)

Звичайний солодкий йогурт можна легко перетворити в морозиво. Потрібні лише міні-шампури і справна морозилка. Кожен день можна готувати різне – хоч шоколадне, хоч бананове.

Реклама

Фото: pixabay.com

До речі, банани і шоколад чудово доповнюють один одного. Додайте трохи шоколадної пасти і у вас вийдуть банани з шоколадною начинкою. Вам знадобиться коктейльна трубочка і одноразовий шприц. За допомогою пластикової соломинки потрібно акуратно вийняти серцевину банана і наповнити його шоколадною пастою. Потім десерт потрібно трохи заморозити, щоб начинка не витікала. Після цього можна дивувати гостей оригінальним блюдом.

Реклама

Фото: pixabay.com

А ось рідних можна здивувати навіть звичайною яєчнею. Для цього вам знадобиться болгарський перець. Великий овоч слід нарізати не дуже тонкими кружечками і як в формочку вилити яйце. Такий яскравий сніданок зробить теплим навіть найхолодніший зимовий ранок.

Реклама

Фото: pixabay.com

Нагадаємо, раніше ми ділилися лайфхаком, як легко витягти панна котту з формочок. Також сайт "Сегодня" писав про художника, який перетворює яєчню на витвори мистецтва.