Головна Сьогодні

Просто і швидко: як дістати панна котту з формочок

Цей лайфхак допоможе витягти десерт без пошкоджень

Панна котта – це знаменитий італійський десерт з вершків, який зазвичай подають разом c ягодами, фруктами і солодким соусом. Якісна панна котта має оксамитову текстуру і тане в роті.

Існує два варіанти її приготування: в стаканчиках і в спеціальних формочках. У цій статті ми розповімо, як витягти десерт з формочок, не пошкодивши його ніжну текстуру.

how-to-turn-out-panna-cotta-48778-1

Фото: taste.com.au

Отже, щоб перекласти панну котту на сервірувальну тарілку, потрібно зробити наступне:

Крок 1:

Занурте формочки з панна коттою, по одній за раз, у термостійку миску, наполовину заповнену гарячою водою. Залиште на 5 секунд.

Крок 2:

Переверніть формочку з десертом на сервірувальну тарілку. Візьміться великими пальцями за верх форми. Рештою пальців візьміться за тарілку. Злегка струсіть, щоб желе відокремилося від стінок.

Крок 3:

Обережно зніміть формочку. Якщо вона все ще злегка прилипає, повторіть процес. Готово! Тепер ви можете прикрасити десерт на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про кондитера, який створює неймовірні десерти з квітковим декором.

Дивіться відео про найдорожчі десерти світу:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти