Пудинг з насінням чіа
Якщо ви раніше не пробували пудинг з насінням чіа, обов'язково приготуйте його за нашим рецептом. Всього за 10 хвилин ви отримаєте ніжний десерт, який можна подавати на сніданок або з'їсти в якості перекусу.
Щоб зробити мангове пюре, візьміть стиглий плід і очистіть його від шкірки і насіння. Подрібніть м'якоть в блендері. За бажанням додайте підсолоджувач, наприклад, стевію.
Чіа-пудинг з манговим пюре
Час приготування:
- 10 хвилин + час на охолодження
Калорійність:
- 160 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 400 мл кокосового молока
- 100 мл рослинного молока
- 4-5 ст.л. насіння чіа
- Ваніль
- 1 ст.л. меду (за бажанням)
- 300-400 мл пюре з манго
Другий варіант:
- 250 мл рослинного молока
- 7 ст.л. насіння чіа
- 1 ст.л. меду (за бажанням)
- Пюре з манго
Дивіться відео, чим снідають українці:
Спосіб приготування:
- Змішайте кокосове молоко з рослинним молоком або бутильованою водою. Підійде мигдальне або фундучно-рисове молоко.
- У мисці з'єднайте молоко з насінням чіа, ваніллю і медом, добре все розмішайте і залишіть на 10 хвилин.
- Знову добре перемішайте і поставте в холодильник на ніч.
Як подавати пудинг
Вранці насипте в склянку пудинг, полийте його манговим пюре і подавайте разом з чаєм або кавою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смузі-боулу з насінням чіа, а також писали, що можна приготувати на сніданок з насіння чіа.