Рецепт легкого сніданку: кокосовий чіа-пудинг з манго

2 жовтня 2020, 13:40
Готовий пудинг можна прикрасити свіжими ягодами або фруктами

Пудинг з насінням чіа

Якщо ви раніше не пробували пудинг з насінням чіа, обов'язково приготуйте його за нашим рецептом. Всього за 10 хвилин ви отримаєте ніжний десерт, який можна подавати на сніданок або з'їсти в якості перекусу.

Щоб зробити мангове пюре, візьміть стиглий плід і очистіть його від шкірки і насіння. Подрібніть м'якоть в блендері. За бажанням додайте підсолоджувач, наприклад, стевію.

Реклама

Чіа-пудинг з манговим пюре

Пудинг з насінням чіа

Час приготування:

Реклама
  • 10 хвилин + час на охолодження

Калорійність:

  • 160 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 400 мл кокосового молока
  • 100 мл рослинного молока
  • 4-5 ст.л. насіння чіа
  • Ваніль
  • 1 ст.л. меду (за бажанням)
  • 300-400 мл пюре з манго

Читайте також:

Реклама

Другий варіант:

  • 250 мл рослинного молока
  • 7 ст.л. насіння чіа
  • 1 ст.л. меду (за бажанням)
  • Пюре з манго

Дивіться відео, чим снідають українці:

Спосіб приготування:

  1. Змішайте кокосове молоко з рослинним молоком або бутильованою водою. Підійде мигдальне або фундучно-рисове молоко.
  2. У мисці з'єднайте молоко з насінням чіа, ваніллю і медом, добре все розмішайте і залишіть на 10 хвилин.
  3. Знову добре перемішайте і поставте в холодильник на ніч.

Як подавати пудинг

Вранці насипте в склянку пудинг, полийте його манговим пюре і подавайте разом з чаєм або кавою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смузі-боулу з насінням чіа, а також писали, що можна приготувати на сніданок з насіння чіа.