Які овочі потрібно їсти якомога частіше

1 травня 2014, 05:23
Намагайтеся завжди пам'ятати про овочеві салати

Не забувайте їсти овочі / Фото: Григорій Салай

Буряк, морква, редис, капуста – якомога частіше готуй овочеві салати. Вони просто необхідні для повноцінного здорового харчування, пише "Единственная".

Старайся, щоб у твоєму щоденному раціоні завжди присутні овочеві салати.

Реклама

Буряк

Ідеальний як в сирому, так і у відварному вигляді. Сирий буряк нарізати тонкою соломкою або натираємо на тертці. Поєднується з краснокачанной капустою, яблуками, болгарським перцем і редискою.

Селера

Реклама

Найпростіший варіант: з каперсами і зеленню. Гарний у компанії з яблуками і волоськими горіхами або з курячим м'ясом. Присутність заправки з додаванням майонезу збагачує смак коренеплоду.

Морква

Королева салатів – будь то банальний капустяний, що називається у нас вітамінним, або салат з кошиками календули. Особливий смак моркви надає додавання невеликої кількості меленої кориці.

Реклама

Редис

Класичний варіант – з зеленою цибулею і майонезом. Приготуй макаронний салат з тунцем, оливками і болгарським перцем. Заливка повинна бути відповідною: оливкова олія з лимонним соком.