Як запекти яблука з крамблом: покроковий рецепт від Григорія Германа

28 квітня 2020, 15:59
Рецепт смачного і простого десерту

Яблука з крамблом / Фото: Скріншот із відео

Крамбл – англійська пиріг з крихти пісочного тіста . За мотивами цього десерту можна приготувати печені яблука з хрусткою начинкою.

Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Печені яблука з крамблом

Яблука з крамблом / Фото: Скріншот із відео

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 181 ккал на 100 г

Складові:

  • 5 яблук
  • 1 черства паска або солодка булка
  • 100 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 100 г цукру

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Нарізати і розкришити здобний хліб в миску.
  2. Всипати борошно і цукор, перемішати.
  3. Додати вершкове масло і розім'яти руками в крихту.
  4. Яблука розрізати навпіл і вирізати серцевину.
  5. Застелити деко папером для випічки, викласти зверху половинки яблук.
  6. Наповнити сердцевинки хлібною крихтою.
  7. Поставити на 15 хвилин в розігріту в 180 ºС духовку. Остудити протягом 10 хвилин і перекласти на тарілку.

Як подавати яблука

За бажанням посипати яблука з крамблом просіяною цукровою пудрою. Їх можна їсти як теплими, так і холодними.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба. Ведучий також показав, як приготувати фаршировану пекінську капусту .