Яблука з крамблом / Фото: Скріншот із відео
Крамбл – англійська пиріг з крихти пісочного тіста . За мотивами цього десерту можна приготувати печені яблука з хрусткою начинкою.
Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Печені яблука з крамблом
Яблука з крамблом / Фото: Скріншот із відео
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 181 ккал на 100 г
Складові:
- 5 яблук
- 1 черства паска або солодка булка
- 100 г борошна
- 150 г вершкового масла
- 100 г цукру
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Нарізати і розкришити здобний хліб в миску.
- Всипати борошно і цукор, перемішати.
- Додати вершкове масло і розім'яти руками в крихту.
- Яблука розрізати навпіл і вирізати серцевину.
- Застелити деко папером для випічки, викласти зверху половинки яблук.
- Наповнити сердцевинки хлібною крихтою.
- Поставити на 15 хвилин в розігріту в 180 ºС духовку. Остудити протягом 10 хвилин і перекласти на тарілку.
Як подавати яблука
За бажанням посипати яблука з крамблом просіяною цукровою пудрою. Їх можна їсти як теплими, так і холодними.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба. Ведучий також показав, як приготувати фаршировану пекінську капусту .