Як прикрасити паску на Великдень: безпрограшні варіанти декору

28 квітня 2021, 11:12
Це може бути традиційна глазур, а може – і меренга, і шоколад

Красива пишна паска – це не тільки смачна здоба, її ще важливо гідно прикрасити. Сьогодні існує безліч варіантів декору. Хтось використовує традиційну глазур та посипку всіх кольорів веселки, готує глазур на желатині або прикрашає меренгою, а хтось стриманіший у цьому плані й вибирає зовсім небагато цукатів і горіхів. І якщо ви поки не знаєте, як прикрасити паску – ознайомтеся з варіантами нижче.

Паска з глазур'ю і одноколірною посипкою

Ви можете декорувати паску цукровими намистинами

Реклама

Підберіть кілька різних деталей одного кольору. Наприклад, цукрові "перлини", білу цукрову посипку і кокосову стружку. Прикрасьте паску, довільно чергуючи ці елементи, або зробіть моно-декор. Ця прикраса виглядає неймовірно стильно!

Паска з цукатами і кунжутом

Паска з глазур'ю і цукатами

Ще одне нестандартне і легке рішення. Досить буде покрити паску апельсинової глазур'ю з соку і цукрової пудри, а потім прикрасити білим кунжутом і красиво нарізаними цукатами.

Реклама

Паска з шоколадною глазур'ю і посипкою

Паска з шоколадом і посипанням

Шоколадна помадка – прекрасний варіант, якщо ви хочете, щоб глазур не обсипалася, не кришилася, не текла і не змащувалася, а трималася щільно, красиво і гладко. Ви також можете прикрасити паску різнобарвною посипкою і перев'язати її декоративною стрічкою.

Паска з декором з тіста

Паска з декором з тіста

Реклама

Зробіть листочки, квіточки або навіть пташок з тіста. Тільки пам'ятайте, що прикріплювати декор на верхівку паски слід в кінці приготування, щоб він не підгорів.

Більше ідей декору пасхальних пасок дивіться в галереї:

Тут знайдете рецепти великодніх пасок від відомих кулінарів країни.