Як зварити зелений борщ зі шпинатом

13 липня 2020, 19:26
Рецепт вегетаріанського зеленого борщу без м'яса

Зелений борщ

Сезон щавлю досить короткий. Але якщо ви звикли варити зелений борщ на обід, приготуйте його зі шпинатом. Щоб отримати звичну кислинку, в страву можна додати трохи свіжого лимонного соку.

Зелений борщ зі шпинатом

Реклама

Зелений борщ

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

Реклама
  • 58 ккал на 100 г

Складові:

  • 1-1,5 л води
  • 1 велика морква
  • 2 цибулини
  • 2 картоплини
  • 1 лавровий лист
  • 1 пучок шпинату
  • 1 пучок петрушки
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 2 ст. л. олії
  • 2 курячих яйця
  • Сіль, перець

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Відваріть яйця протягом 8 хвилин. Остудіть і почистіть.
  2. Одну цибулину і половину великої моркви почистіть. Моркву довільно наріжте, цибулю залиште цілою.
  3. Перекладіть овочі в каструлю, залийте водою, додайте лавровий лист і кілька пучок солі.
  4. Доведіть суп до кипіння і варіть 20 хвилин. Потім видаліть шумівкою овочі та лавровий лист.
  5. Моркву і цибулю, що залишилися, наріжте невеликими кубиками. Такими ж шматочками наріжте очищену картоплю.
  6. Цибулю і моркву обсмажте на олії до м'якості.
  7. Зелень промийте і тонко наріжте.
  8. Додайте всі овочі і зелень в каструлю з бульйоном і доведіть до кипіння. Варіть протягом 10-15 хвилин, поки картопля не буде готова.

Як подавати зелений борщ

Покладіть в кожну тарілку половинку вареного яйця. Подавайте зелений борщ разом з хлібом і сметаною.

Дивіться відео, як приготувати сирний суп з овочами:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зварити борщ з чорносливом . Крім цього, Сьогодні.Lifetyle розповідали, як приготувати суп із зеленого горошку .