Як зварити смачний суп з телятиною, щавлем і ревенем

9 липня 2020, 16:40
Завдяки ревеню цей літній суп має незвичайний смак і аромат

Суп з ревенем і щавлем

Ароматний, наваристий суп з легкою кислинкою щавлю стане чудовим варіантом для літнього обіду. Не варто боятися додавати в страву ревінь – від цього її смак лише виграє. Такий рецепт простого і оригінального супу припаде до душі всім, хто не боїться експериментувати на кухні.

Суп на телятині зі щавлем і ревенем

Реклама

Суп з ревенем і щавлем

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 80 ккал на 100 г

Складові:

  • 100 г пісної телятини
  • 1,5 л бульйону з телятини (збережіть бульйон, в якому варилася телятина)
  • 200 г ревеню
  • 50 г щавлю
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • 1/2 кореня селери
  • 2 варені яйця
  • 4 ст.л. томатної пасти
  • 3 ст.л. соняшникової олії
  • сіль, перець

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Наріжте телятину скибочками, ревінь, селеру і моркву невеликими кубиками, приблизно 1,5 × 1,5 см.
  2. Ріпчасту цибулю нашаткуйте дрібними кубиками. Обсмажте цибулю разом з селерою і морквою у великому сотейнику або каструлі на соняшниковій олії 7 хвилин. Додайте томатну пасту і смажте ще 3-4 хвилини.
  3. Окремо розігрійте бульйон. Влийте в овочі бульйон і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму, покладіть в каструлю телятину і варіть ще 10-12 хвилин.
  4. Додайте ревінь і щавель. Посоліть, поперчіть. Проваріть ще 2-3 хвилини і зніміть з вогню.

Як подавати суп

Подавайте суп з яйцями, нарізаними на дольки.

Дивіться відео, як зварити суп з сочевиці з беконом:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирного пирога з ревенем і безе. Крім цього, ми писали, як спекти простий полуничний пиріг з ревенем.