Головна Сьогодні

Як спекти сирний пиріг з ревенем і безе

Рецепт смачного пирога в духовці

Стебла ревеню з'являються в середині весни. Їх додають в салати, напої та десерти, але частіше за все використовують для начинки пирогів.

Сирний пиріг з ревенем і безе виходить дуже смачним і оригінальним. Вказаної в рецепті кількості тіста вистачить на великий лист або на дві круглі форми діаметром 20 см.

Сирний пиріг з ревенем і безе

Пиріг з ревенем
Пиріг з ревенем
Фото: Pinterest

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 283 ккал на 100 г

Складові:

Для тіста:

  • 250 г сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 200-250 г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 ст.л. цукру

Для начинки:

  • 400 г ревеню
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. меленої кориці

Для безе:

  • 3 білка
  • 150 мл цукру

Дивіться відео, як спекти лимонний пиріг з меренгою:

Спосіб приготування:

  1. Розм'якшене масло змішати з сиром і цукром, поступово додавати борошно, змішане з розпушувачем, поки не вийде м'яке тісто.
  2. Скачати тісто в кулю і покласти в холодильник мінімум на годину.
  3. Очистити ревінь, нарізати невеликими шматочками і засипати цукром і корицею.
  4. Готове тісто розкачати і викласти у форму або на деко, застелене папером для випічки, щоб тісто покрило дно і боки форми.
  5. На тісто викласти ревінь, зливши з нього попередньо сік.
  6. Поставити в духовку, нагріту до 200 °С, на 20 хвилин.
  7. Поки пиріг печеться, збити білки з цукром в міцну піну.
  8. Дістати через 20 хвилин напівготовий пиріг і покрити його збитими білками .
  9. Повернути в духовку, знизивши температуру до 180 ° С, ще на 15 хвилин, поки білок злегка не підрум'яниться.

На замітку

Ревінь в начинці можна замінити кислими яблуками.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пирога зі сливами і безе .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти