Як зварити смачний суп із заморожених овочів

27 січня 2020, 10:05
Швидкий суп з овочевої суміші

Суп з замороженими овочами

Овочевий суп – дієтичний, корисний і поживний обід для тих, хто стежить за своєю фігурою і здоров'ям. Для ситності в нього можна додати рис, макарони або булгур.

Дивіться відео, як вибрати заморожені овочі:

Реклама

Читайте також:

Суп із заморожених овочів з рисом

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 43 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 500 г заморожених овочів для супу
  • 1 кавова чашка рису
  • 600 мл води або бульйону
  • Сіль, перець
  • Сушені трави
  • Нарізана зелень – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Закип'ятіть воду або бульйон. У киплячу рідину викладіть рис і варіть протягом 10 хвилин.
  2. Потім додайте заморожені овочі та варіть до готовності, близько 10-15 хвилин.
  3. Розлийте овочевий суп по тарілках і прикрасьте нарізаною зеленню. Подавайте разом з хлібом, за бажанням додавши сметану.

Корисна порада

Ви можете взяти найрізноманітніші овочі: квасолю, перець, картоплю, селеру, моркву, горошок.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати томатний суп з квасолею і ковбасками. "Сьогодні" також ділилися рецептом грибного супу з картоплею в мультиварці.