Як зварити пісний овочевий суп з кукурудзяною крупою

3 березня 2020, 15:30
Рецепт смачного супу без м'яса

Пісний овочевий суп

Меню під час Великого посту, який в 2020 році пройде з 2 березня по 18 квітня, може і повинно бути різноманітним. Навіть зі звичної всім картоплі можна приготувати безліч найрізноманітніших страв – смачних і оригінальних.

Читайте також:

Реклама

Ми радимо зварити легкий овочевий суп з кукурудзяною крупою. Він виходить дуже смачним і поживним. Спеції і пряні трави надають страві приголомшливий аромат.

Овочевий суп з картоплею

Пісний овочевий суп

Реклама

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 37 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Кукурудзяна крупа – 1/2 склянки
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Стебло селери – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Розмарин – 1 гілочка (листочки)
  • Оливкова олія – для смаження
  • Гаряча вода – 1-1.5 л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Свіжа зелень – для подачі

Спосіб приготування:

  1. Овочі помити, почистити і нарізати кубиками.
  2. У каструлі з товстим дном розігріти масло і викласти моркву, цибулю, селеру, лавровий лист, розмарин і коріандр. Обсмажувати п'ять хвилин.
  3. Кукурудзяну крупу промити до чистої води.
  4. До овочів додати порізану картоплю і обсмажувати ще п'ять хвилин.
  5. Додати промиту крупу, сіль, перець, перемішати, залити водою і варити до готовності крупи.

Як подавати суп

Посипати порізаною свіжою зеленню. Подавати разом з чорним хлібом або лавашем.

Дивіться відео, як приготувати пісну локшину з овочами і креветками:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами незвичайних пісних сніданків .