Суп із сочевиці з беконом
Суп з сочевиці з овочами і беконом – дуже простий, швидкий і смачний. Приготувати його можна за лічені хвилини.
Покроковий рецепт сочевичного супу з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Сочевичний суп з беконом
Суп із сочевиці з беконом
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 78 ккал на 100 г
Складові:
- 1 болгарський перець
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 200 г червоної сочевиці
- 200 г бекону
- 200 г картоплі
- 150 мл томатного соку
- Вода
- Сіль, перець
- Оливкова олія
- М'ята
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Підсмажте тонкі смужки бекону до золотистого кольору. Перекладіть на дошку і порубайте.
- У жирі, який витопився, обсмажте нарізані овочі: цибулю, часник, моркву.
- Перекладіть зажарку в каструлю. Додайте болгарський перець і нарізану картоплю, трохи обсмажте.
- Додайте сочевицю, перемішайте і залийте окропом з чайника. Варіть до готовності картоплі.
- Посоліть, поперчіть. Частину супу перекладіть в тарілку, а частину прямо в каструлі подрібніть блендером. Влийте томатний сік.
- Перемішайте обидві частини супу.
Як подавати сочевичний суп
Збризніть суп оливковою олією і прикрасьте подрібненої м'ятою.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати суп з сочевиці, грибів і квасолі . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом салату з сочевиці з грушею .