Як зварити сочевичний суп з беконом: покроковий рецепт від Григорія Германа

10 червня 2020, 12:22
Рецепт ситного чечевичного супу

Суп із сочевиці з беконом

Суп з сочевиці з овочами і беконом – дуже простий, швидкий і смачний. Приготувати його можна за лічені хвилини.

Покроковий рецепт сочевичного супу з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Реклама

Сочевичний суп з беконом

Суп із сочевиці з беконом

Час приготування:

Реклама
  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 78 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 болгарський перець
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 200 г червоної сочевиці
  • 200 г бекону
  • 200 г картоплі
  • 150 мл томатного соку
  • Вода
  • Сіль, перець
  • Оливкова олія
  • М'ята

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Підсмажте тонкі смужки бекону до золотистого кольору. Перекладіть на дошку і порубайте.
  2. У жирі, який витопився, обсмажте нарізані овочі: цибулю, часник, моркву.
  3. Перекладіть зажарку в каструлю. Додайте болгарський перець і нарізану картоплю, трохи обсмажте.
  4. Додайте сочевицю, перемішайте і залийте окропом з чайника. Варіть до готовності картоплі.
  5. Посоліть, поперчіть. Частину супу перекладіть в тарілку, а частину прямо в каструлі подрібніть блендером. Влийте томатний сік.
  6. Перемішайте обидві частини супу.

Як подавати сочевичний суп

Збризніть суп оливковою олією і прикрасьте подрібненої м'ятою.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати суп з сочевиці, грибів і квасолі . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом салату з сочевиці з грушею .