Сочевиця і груша – не зовсім звичне, але дуже смачне поєднання. У салат можна додати сир, а замість лимонного соку використовувати бальзамічний оцет.
Салат з груші і сочевиці
Складові:

- 200 г вареної коричневої сочевиці
- 2 стиглі, але міцні груші
- 2-4 гілочки петрушки
- 2 ст. л. лимонного соку
- 2 ч. л. рослинної олії
- Мелений чорний перець
- Морська сіль
Рецепт приготування:
- Груші очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками, полити лимонним соком.
- Листя петрушки дрібно нарізати.
- Змішати з вареною сочевицею, маслом і грушами.
- Додати сіль і перець за смаком, акуратно перемішати.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом ролу з салатом Цезар. Ми також писали, як приготувати салат з креветками і авокадо.
Дивіться відео, як приготувати салат Цезар з куркою гриль: