Головна Сьогодні

Рецепт дня: салат з сочевиці з грушею

Оригінальний вегетаріанський салат з лимонною заправкою

Сочевиця і груша – не зовсім звичне, але дуже смачне поєднання. У салат можна додати сир, а замість лимонного соку використовувати бальзамічний оцет.

Салат з груші і сочевиці

Складові:

  • 200 г вареної коричневої сочевиці
  • 2 стиглі, але міцні груші
  • 2-4 гілочки петрушки
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 2 ч. л. рослинної олії
  • Мелений чорний перець
  • Морська сіль

Рецепт приготування:

  1. Груші очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками, полити лимонним соком.
  2. Листя петрушки дрібно нарізати.
  3. Змішати з вареною сочевицею, маслом і грушами.
  4. Додати сіль і перець за смаком, акуратно перемішати.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився  рецептом ролу з салатом Цезар. Ми також писали, як приготувати салат з креветками і авокадо.

Дивіться відео, як приготувати салат Цезар з куркою гриль:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти