Як зробити сирно-полуничне суфле з желатином

4 червня 2020, 09:11
Готуємо смачний і корисний літній десерт

Суфле з сиру з полуницею

Сирне суфле буває двох видів: з випіканням і без. Ми розповімо, як приготувати легке суфле з сиру на желатині з полуницею. Це легкий і смачний десерт, який стане чудовим завершенням літньої вечері.

Кількість інгредієнтів в рецепті вказана на одну порцію.

Реклама

Сирне суфле з полуницею

Суфле з сиру з полуницею

Час приготування:

Реклама
  • 10-15 хвилин (без урахування застигання суфле)

Калорійність:

  • 71 ккал на 100 г

Складові:

  • 125 г сиру 5% -ої жирності
  • 100 г полуниці
  • 50 г цукру
  • 150 г вершків
  • 7 г желатину
  • 10 г води

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Заздалегідь розпустити в теплій воді желатин, трохи прогріти.
  2. Сир протерти через сито, додати збиту в блендері полуницю, цукор. Все протерти, додати вершки.
  3. Продовжуючи збивати, влити тонкою цівкою розпущений у воді желатин.
  4. Помістити суміш у форму, дати охолонути протягом 3-4 годин.

Як подавати суфле

Прикрасити сирне суфле нарізаною полуницею при подачі.

Дивіться відео, як приготувати шоколадний мус:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати шоколадне суфле на желатині. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом торта з сирним суфле.