Томатний соус для піци: рецепт
Гарне тісто для піци – це тільки половина успіху. Важливо, щоб і соус, і начинка теж були смачними.
Дивіться відео, як приготувати домашню піцу за рецептом Олексія Суханова:
Ми рекомендуємо зробити домашній соус для піци з томатної пасти. Завдяки додаванню прянощів він виходить дуже ароматним.
Читайте також:
Томатний соус для піци з базиліком
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 136 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Вода – 120 мл
- Томатна паста – 4-5 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1/2 ч. Л.
- Сушений базилік – 1/2 ч. Л.
- Паприка – 1/4 ч. Л.
- Сушений часник – 1/4 ч. Л.
Спосіб приготування:
- У миску викласти томатну пасту.
- Додати сіль і цукор, потім паприку, сухий часник і базилік.
- Влити воду і добре перемішати.
- Перелити в сотейник і готувати на слабкому вогні 10-12 хвилин.
- Перелити в стерилізовані банки з кришкою і остудити.
Як зберігати домашній соус для піци
Готовий томатний соус для піци зберігати в холодильнику не більше тижня.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати турецьку піцу піде . "Сьогодні" також писали, як приготувати тісто для піци в хлібопічці .