Як зробити сирники з рисовим борошном в мультиварці

14 листопада 2019, 09:00
Рецепт безглютенових сирників в мультиварці

Сирники з рисовою мукою

Сирники з рисовим борошном виходять дуже ніжними і повітряними. Вони підходять тим, хто дотримується безглютенової дієти.

Дивіться відео, як зробити низькокалорійні сирники:

Реклама

Ми пропонуємо приготувати сирники в мультиварці. Для цього найкраще підійде режим "Випічка".

Читайте також:

Реклама

Сирники з рисовим борошном

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 138 ккал на 100 г

Складові:

  • 200 г сиру
  • 1 ст. л. рисової муки + ще трохи борошна для формування сирників
  • 1 щіпка морської солі
  • Білок 1 яйця
  • Цукор – за смаком
  • 1 ст. л. олії

Спосіб приготування:

  1. Перемішати сир, білок, сіль, цукор і борошно.
  2. Сформувати сирники, обваляти в рисовому борошні.
  3. У каструлю мультиварки налити рослинне масло, викласти сирники, готувати в режимі "Випічка" 15-20 хвилин.
  4. Перевернути і знову включити режим "Випічка" на 5-10 хвилин.
  5. Подавати безглютенові сирники зі сметаною, варенням, медом або згущеним молоком.

Корисна порада

Ви можете зробити сирники несолодкими: замість цукру додати сіль, зелень і часник. А подати їх разом з скибочками слабосоленого лосося.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирників з в'яленої журавлиною і ягідним соусом. "Сегодня" також писали, як приготувати сирники без яєць і цукру .