Головна Сьогодні

Як приготувати сирники з грушею і кукурудзяним борошном

Оригінальний рецепт сирників

Як правило, сирники роблять солодкими і подають на десерт або як основну страву на сніданок, полуденок або вечерю. Існують і рецепти солоних сирників із зеленню: Вони прекрасно поєднуються зі свіжими овочами.

Дивіться відео, як приготувати рожеві сирники:

Ми розповімо, як приготувати на сніданок безглютенові сирники з кукурудзяним борошном і грушами. Вони виходять дуже смачними і незвичайними.

Сирники з грушею і кукурудзяним борошном

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 183 ккал на 100 г

Складові:

  • Сир 9% – 400 г
  • Сирна маса – 200 г
  • Борошно кукурудзяне – 1 ст.
  • Яйця – 2 шт.
  • Груші свіжі чи в'ялені – 100 г
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – 1/4 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Розминаємо виделкою сир, сирну масу, яйця, сіль і цукор. Додаємо борошно і замішуємо тісто так, щоб з нього можна було сформувати сирники.
  2. Груші ріжемо на невеликі шматочки і додаємо в тісто.
  3. Столовою ложкою беремо тісто, і, обвалявши його в кукурудзяній муці, формуємо круглі плоскі сирники.
  4. Обсмажуємо їх на пательні з рослинною олією.
  5. Подаємо сирники зі сметаною і малиновим варенням.

Секрети приготування смачних сирників

  • Сирники готувати просто, але є свої хитрощі: спочатку сир потрібно протерти через сито завдяки цьому в масі не залишаться грудочки і вона буде еластичною, а сирники вийдуть пухкими;
  • Сир краще використовувати з низьким вмістом жиру або взагалі знежирений: зручніше змішувати з іншими інгредієнтами;
  • Муки багато не потрібно, інакше сирники будуть "гумовими";
  • Свіжі груші потрібно очистити від шкірки;
  • А щоб сирники не підгорали, не кладіть багато цукру і не робіть вогонь занадто сильним.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирної запіканки з родзинками і гарбузом .

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти