Як зробити сирники з маком: простий рецепт

2 січня 2020, 15:45
Незвичайний рецепт сирників на сніданок

Сирники з маком

Класичні сирники з сиру можна урізноманітнити, якщо додати в тісто мак. Так смак страви стане набагато цікавіше. А щоб зробити сирники ароматнішими, додайте чайну ложку тертої лимонної або апельсинової цедри.

Дивіться відео, як приготувати дієтичні сирники:

Реклама

Читайте також:

Сирники з маком

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 183 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Сир – 300 г
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Ванілін – за смаком
  • Мак – 1,5 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Спосіб приготування:

  1. Сир розім'яти виделкою разом з цукром, додати всі інші інгредієнти.
  2. На присипаної борошном поверхні сформувати "ковбаску".
  3. Розрізати її на шість частин, надати форму майбутнім сирників, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії.

Як подавати сирники

Сирники подавайте теплими, доповнивши сметаною, варенням, медом, згущеним молоком, нарізаними фруктами або ягодами.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати справжній Львівський сирник . "Сьогодні" також ділилися рецептом бананових сирників .