Як зробити шоколадну помадку з горіхами

8 січня 2020, 13:00
Рецепт смачних домашніх цукерок

Шоколадна помадка з горіхами і вареним згущеним молоком – смачний і дуже простий десерт, приготувати який під силу кожному. Головне – вибрати якісні інгредієнти.

Дивіться відео, як приготувати дієтичний шоколадний десерт:

Реклама

Читайте також:

Шоколадна помадка з горіхами

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 501 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 200 г шоколаду
  • 25 г вершкового масла
  • 200 г вареного згущеного молока
  • 120 г горіхів (фісташки, кешью, фундук, волоські)

Спосіб приготування:

  1. Шоколад порубати на невеликі шматочки і викласти в миску разом з маслом і згущеним молоком.
  2. Поставити на водяну баню і розтопити при постійному помішуванні. Як тільки маса стане однорідною – зняти з плити.
  3. Додати в шоколадну суміш порізані горіхи і перемішати.
  4. Вилити суміш в застелену папером для випічки форму і дати охолонути до кімнатної температури, після чого прибрати в холодильник до застигання.
  5. Готову помадку вийняти з форми, прибрати папір. Розрізати десерт на невеликі квадратики.

Як зберігати шоколадну помадку

Зберігати в щільно закритому контейнері до семи днів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати веганські шоколадний мус з чотирьох інгредієнтів від Гордона Рамзі. "Сьогодні" також писали, як зробити гарячий банановий коктейль з шоколадом .