Як зробити шашлик зі свинини в цибулевому соку

9 червня 2020, 17:48
Рецепт соковитого шашлику з тертою цибулею

Шашлик зі свинини в духовці

Маринад для шашлику на основі цибулі – найпростіший і дуже вдалий. Завдяки йому м'ясо виходить дуже м'яким, соковитим і ароматним.

Вам потрібно буде почистити цибулю і пропустити її через м'ясорубку. Потім готовою масою залити нарізане м'ясо, посолити, поперчити і залишити маринуватися в холодильнику.

Реклама

Свинячий шашлик в цибульному маринаді

Шашлик зі свинини в духовці

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 225 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 кг свинячого ошийка
  • 1 кг цибулі
  • 2 ч. л. солі
  • 1 ч. л. меленого перцю

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Цибулю почистити, нарізати і пропустити через м'ясорубку.
  2. М'ясо нарізати порційними шматочками, додати до нього сіль, перець і цибулю, ретельно перемішати. Залишити мінімум на 5 годин, краще – на ніч.
  3. Нанизати свинину на шампури і обсмажити на мангалі.
  4. Подавайте свинячий шашлик разом з лавашем, зеленню, овочами і соусами до шашлику.

Якими шматками різати м'ясо для шашлику

Кращий орієнтир для нарізки м'яса – сірникова коробка.

Дивіться відео, як вибрати м'ясо і маринад для шашлику:

Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle писали, як приготувати кращий маринад для шашлику. Ми також ділилися рецептами шашлику на сковороді.