Як зробити прості рогалики з горіховою начинкою

12 грудня 2019, 11:09
Рецепт смачних домашніх рогаликів в духовці

Рогалики з горіховою начинкою

Прекрасний рецепт простих рогаликів до чаю або кави. Вони готуються на сметанному тесті і начиняються сумішшю мелених горіхів і збитих білків.

Дивіться відео, як приготувати дієтичні мигдальні тістечка:

Реклама

Перед подачею рогалики потрібно буде остудити і посипати просіяного цукровою пудрою.

Читайте також:

Реклама

Рогалики на сметані з горіховою начинкою

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Калорійність:

Реклама
  • 435 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для тесту:

  • 200 г маргарину
  • 100 г сметани
  • 3 жовтки
  • 1 ст.л. оцту
  • 350 – 400 г борошна

Для начинки:

  • 3 білка
  • 1 склянка цукру
  • Мелені горіхи
  • Цукрова пудра

Спосіб приготування:

  1. У миску всипте борошно, сюди ж натріть холодний маргарин. Перемішайте руками до утворення крихти. Додайте сметану, жовтки і оцет. Швидко замісіть тісто, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник мінімум на 3 години.
  2. Деко застеліть пекарської папером. Розігрійте духовку до 180 ° С.
  3. Збийте білки з цукром.
  4. Відріжте шматочок тесту і розкачати коло. Розріжте коло на сектори.
  5. Кожен трикутник змастіть безе і посипте горіхами. Поверніть рогалики. Викладіть рогалики на деко і поставте випікати до золотистого кольору. Готові гарячі рогалики обваляйте в цукровій пудрі і остудіть.

Корисна порада

Маргарин в рецепті можна замінити на вершкове масло або спред.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати домашні круасани . "Сьогодні" також ділилися рецептом рогаликів з вершковим сиром .