Як зробити овочеве рагу на грилі: покроковий рецепт від Григорія Германа

8 липня 2020, 13:58
Готуємо суккоташ – страву північноамериканської кухні

Рагу на грилі

Овочеве рагу можна приготувати не тільки в мультиварці або на сковороді, а й на грилі. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити суккоташ – страву американських індіанців з квасолею і кукурудзою. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Рагу на грилі з кукурудзою і квасолею

Реклама

Рагу на грилі

Час приготування:

  • 1 година

Складові:

Реклама
  • 250 г консервованої квасолі
  • 3 качани кукурудзи
  • 1 цукіні
  • 1 болгарський перець
  • 1 червона цибулина
  • 150 г вершкового масла
  • 150 мл білого вина
  • 150 мл олії
  • Сіль, перець
  • Лимонний сік
  • Цукор
  • Зелень

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Візьміть кукурудзу і відсуньте листя. Натріть зерна вершковим маслом і сіллю, загорніть назад. Поставте на гриль.
  2. З великого листа фольги зробіть човник. Покладіть всередину нарізані овочі і квасолю. Додайте сіль, перець, цукор, олію, зелень, лимонний сік і вино.
  3. Накрийте фольгою і помістіть на решітку гриля.
  4. Кукурудзу очистіть від листя і зріжте зерна з качана гострим ножем.
  5. Коли овочі приготуються, додайте кукурудзу і шматочок вершкового масла.

На замітку

Реклама

Знімати кукурудзу з гриля потрібно, коли листя обвугляться.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати баклажани як гриби. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом рататуя з кабачків і баклажанів.