Кесаділья на сковороді
Кесаділья – яскрава, ароматна, ситна і дуже смачна закуска мексиканської кухні, до того ж приготувати її зовсім просто.
Дивіться відео, як запекти курячі крильця на мангалі:
Ми пропонуємо зробити кесаділью на сковороді з начинкою з курячого філе, сиру, болгарського перцю і зелені.
Читайте також:
Кесаділья з начинкою з курки
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 216 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 4 тортільї
- 1 болгарський перець
- 250 г курячої грудки
- 100 г твердого сиру
- 10 г петрушки
- 1/4 червоної цибулини
- 1 ст.л. олії для смаження
Спосіб приготування:
- Болгарський перець очистити від насіння і нарізати дрібними кубиками. Дрібно нарізати зелень петрушки і червону цибулю.
- Натерти сир на тертці.
- Куряче філе нарізати і обсмажити на сковороді, додавши олію. Посолити і поперчити.
- Тортілью викласти на робочу поверхню. Зверху розподілити половину сиру, куряче філе, болгарський перець і цибулю. Посипати другою частиною сиру.
- Накрити ще однієї тортільєю. Обсмажити кесаділью з обох боків до золотистого кольору. Можна готувати на олії, а можна обсмажити на сухій сковороді.
Як подавати кесаділью
Готову кесаділью розрізати на кілька шматочків трикутної форми. Закуску можна подати з овочевим салатом і різними соусами.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом справжньої мексиканської кесадільї . "Сьогодні" також писали, як зробити соус гуакамоле .