Як зробити кесаділью з куркою і болгарським перцем

5 лютого 2020, 10:06
Рецепт апетитної мексиканської страви

Кесаділья на сковороді

Кесаділья – яскрава, ароматна, ситна і дуже смачна закуска мексиканської кухні, до того ж приготувати її зовсім просто.

Дивіться відео, як запекти курячі крильця на мангалі:

Реклама

Ми пропонуємо зробити кесаділью на сковороді з начинкою з курячого філе, сиру, болгарського перцю і зелені.

Читайте також:

Реклама

Кесаділья з начинкою з курки

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 216 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 4 тортільї
  • 1 болгарський перець
  • 250 г курячої грудки
  • 100 г твердого сиру
  • 10 г петрушки
  • 1/4 червоної цибулини
  • 1 ст.л. олії для смаження

Спосіб приготування:

  1. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати дрібними кубиками. Дрібно нарізати зелень петрушки і червону цибулю.
  2. Натерти сир на тертці.
  3. Куряче філе нарізати і обсмажити на сковороді, додавши олію. Посолити і поперчити.
  4. Тортілью викласти на робочу поверхню. Зверху розподілити половину сиру, куряче філе, болгарський перець і цибулю. Посипати другою частиною сиру.
  5. Накрити ще однієї тортільєю. Обсмажити кесаділью з обох боків до золотистого кольору. Можна готувати на олії, а можна обсмажити на сухій сковороді.

Як подавати кесаділью

Готову кесаділью розрізати на кілька шматочків трикутної форми. Закуску можна подати з овочевим салатом і різними соусами.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом справжньої мексиканської кесадільї . "Сьогодні" також писали, як зробити соус гуакамоле .