Як зробити гарячий журавлинний пунш

18 грудня 2019, 19:49
Пунш готується на основі ягід, фруктів, соків, прянощів, зазвичай з додаванням алкоголю

Журавлинний пунш

Журавлинний пунш – це ароматний і зігріваючий ягідний напій для зимових посиденьок. Ви з однаковим успіхом можете використовувати для нього як свіжі, так і заморожені ягоди.

Дивіться відео, як приготувати імбирний збитень:

Реклама

Читайте також:

Журавлинний пунш з коньяком

Реклама

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 108 ккал на порцію

Інгредієнти:

Реклама
  • Вода – 1 л
  • Журавлина – 100 г
  • Коньяк – 100 г
  • Яблука – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Ягоди розморозити, яблука промити і нарізати скибочками.
  2. У сотейник скласти ягоди, яблука і залити водою.
  3. Варити 3-5 хвилин, після закипання.
  4. Процідити, додати коньяк, цукор за смаком.
  5. Розлити ягідний пунш по жароміцним склянках і прикрасити за бажанням.

Як прикрасити напій

Ви можете додати в пунш ягоди журавлини, скибочки яблук і гілочки розмарину. Або нанизати на дерев'яну шпажку ягоди і опустити її в склянки, як і паличку кориці.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати гарячий фруктовий пунш . "Сьогодні" також писали, як зробити грог з віскі і прянощами.