Журавлинний пунш
Журавлинний пунш – це ароматний і зігріваючий ягідний напій для зимових посиденьок. Ви з однаковим успіхом можете використовувати для нього як свіжі, так і заморожені ягоди.
Дивіться відео, як приготувати імбирний збитень:
Читайте також:
Журавлинний пунш з коньяком
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 108 ккал на порцію
Інгредієнти:
- Вода – 1 л
- Журавлина – 100 г
- Коньяк – 100 г
- Яблука – 2 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Ягоди розморозити, яблука промити і нарізати скибочками.
- У сотейник скласти ягоди, яблука і залити водою.
- Варити 3-5 хвилин, після закипання.
- Процідити, додати коньяк, цукор за смаком.
- Розлити ягідний пунш по жароміцним склянках і прикрасити за бажанням.
Як прикрасити напій
Ви можете додати в пунш ягоди журавлини, скибочки яблук і гілочки розмарину. Або нанизати на дерев'яну шпажку ягоди і опустити її в склянки, як і паличку кориці.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати гарячий фруктовий пунш . "Сьогодні" також писали, як зробити грог з віскі і прянощами.