Як зробити фруктовий алкогольний пунш

16 січня 2020, 15:20
Рецепт пуншу з ромом, ананасами і цитрусовими

Пунш з цитрусовими

Класичний пунш – це одна частина соку лайма, дві частини підсолоджувача, три частини рому (переважно барбадоського) і чотири частини води. У напій іноді додають одну-дві краплі біттера і дрібку мускатного горіха.

Дивіться відео, як зробити яєчний лікер:

Реклама

Ми розповімо, як зробити смачний фруктовий пунш зі світлим ромом, апельсинами, ананасами і лаймом.

Читайте також:

Реклама

Фруктовий пунш з цитрусовими і ананасами

Час приготування:

  • 10 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 260 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Свіжий ананас – 1/2 шт.
  • Апельсин – 1 Штука
  • Лайм – 1 Штука
  • Ананасовий або апельсиновий сік – 1 л
  • Тонік – 1 л
  • Світлий ром – 100 мл

Спосіб приготування:

  1. Наріжте тонкими скибочками, не очищаючи шкірки, 1/2 свіжого ананаса, 1 апельсин, 1 лайм, викладіть в великий глечик або вазу для пуншу.
  2. Злегка придавити фрукти ложкою, щоб вони дали сік.
  3. Влийте в глечик ананасовий або апельсиновий сік, світлий ром і тонік.
  4. Подавайте з льодом.

Корисна порада

Якщо ви не любите тонік, замініть його лимонною або апельсиновою газованою водою.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати гарячий фруктовий пунш . "Сьогодні" також писали, як зробити грог з віскі і прянощами.