Як зробити кавуновий сорбет з білим вином

10 серпня 2020, 15:39
Рецепт освіжного літнього десерту з кавунової м'якоті, лайма і вина

Кавуновий сорбет

Сорбет – ідеальний фруктовий десерт для літа. Як і всі французькі ласощі, він неймовірно смачний, відрізняється витонченим зовнішнім виглядом, а ще в ньому мінімум калорій.

Ми поділимося рецептом кавунового сорбета з лаймом і білим вином. Бажано, щоб кавун був соковитий і солодкий. Якщо ви не вживаєте алкоголь, замініть вино виноградним соком.

Реклама

Сорбет з кавуна з білим вином

Кавуновий сорбет

Час приготування:

Реклама
  • 3 години

Калорійність:

  • 163 ккал на 100 г

Складові:

  • 500 г м'якоті кавуна
  • 100-150 мл білого вина
  • 1 лайм
  • Цукор або мед – за бажанням

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Кавун розрізати, вийняти м'якоть, очистити від кісточок, нарізати кубиками.
  2. Помістити кавунові кубики в чашу блендера, додати туди вино і сік лайма. Добре все збити. Можна додати цукор або мед за смаком.
  3. Поставити чашу блендера в морозильну камеру на 30 хвилин, потім знову збити охолоджену масу. Знову поставити в морозильну камеру.
  4. Як тільки маса почне застигати, її необхідно знову збити. Так потрібно вчинити кілька разів, щоб сорбет вийшов повітряним.

Корисна порада

Готовий сорбет вийняти хвилин за 15 до подачі, так буде легше розкладати його по креманкам.

Дивіться відео, як вибрати смачний кавун:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати фруктовий лід "Космополітен" і ділилися рецептами смачного домашнього морозива.