Як приготувати смачний паштет з курячої печінки

2 квітня 2018, 13:24
Цікавий рецепт паштету з ромом і вином

Паштет з курячої печінки Фото: pixabay.com

Готуємо смачний домашній паштет з курячого філе і печінки. Він виходить дуже ароматним за рахунок додавання вина, рому і спецій. Подавайте паштет разом з скибочками підсмаженого хліба і вершковим маслом.

Курячий паштет

Реклама

Складові:

  • 350 г курячої печінки
  • 250 г курячого філе
  • 100 г вершкового масла
  • 50 г пармезану
  • 2 ст. л. рома
  • 2 зубчики часнику
  • 50 мл червоного вина
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • щіпка меленого мускатного горіха
  • сіль
  • перець чорний мелений
  • 1 шт. лавровий лист
  • 1 стебло селери

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Рецепт приготування:

Реклама
  1. Відварити куряче філе з додаванням перців (чорний, запашний), солі і селери.
  2. Печінку посолити, поперчити і злегка обсмажити. Додати нарізану цибулю, обсмажити до готовності, додати подрібнений часник, мускатний горіх і вино. Закрити кришкою і готувати ще 2 хвилини.
  3. Далі додати масло, вимкнути, закрити кришкою і дати хвилину на його розм'якшення.
  4. Через хвилин 10 перекласти вміст сковороди в блендер. Туди ж додати курку, тертий сир, ром і перемішати до однорідності.
  5. Готовий паштет зберігати в холодильнику.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати пісний паштет з квасолі. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом смаженої курячої печінки з яблуками. Крім цього, ми розповідали, як приготувати салат з авокадо і печінки.

Дивіться відео, як готують паштет: