Як приготувати смачне морозиво з чорної смородини і сметани

26 червня 2020, 18:27
Рецепт корисного домашнього морозива на паличці

Ягідне морозиво на паличці

Домашнє морозиво з трьох інгредієнтів – це цілком реально. Вам знадобляться: чорна смородина, сметана і дрібний цукор. Якщо у вас немає свіжих ягід, можна взяти заморожені з торішніх запасів.

А замість спеціальних пластикових форм підійдуть одноразові стаканчики і дерев'яні палички для морозива.

Реклама

Морозиво зі смородини і сметани

Ягідне морозиво на паличці

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 184 ккал

Складові:

  • 300 г чорної смородини
  • 300 г сметани
  • 5 ст. л. цукру

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Ягоди перебрати і добре помити. Обдати окропом, щоб вони випустили більше соку.
  2. Подрібнити чорну смородину за допомогою блендера. За бажанням пропустити через сито, щоб вийшло чисте пюре без шкірки.
  3. Додати сметану і цукор. Ретельно перемішати, спробувати, при необхідності додати більше цукру.
  4. Розлити суміш по формах і вставити палички.
  5. Поставити в морозилку на 3-4 години до повного застигання.
  6. Готове морозиво дістати з формочок, зануривши їх попередньо в гарячу воду на кілька секунд.

Корисна порада

Замість сметани можна використовувати натуральний йогурт, а цукор замінити медом за смаком.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати фруктовий лід "Космополітен" . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом морозива з банана і шоколаду .