Для приготування смузі бажано використовувати заморожену або добре охолоджену смородину: так вам не доведеться додавати лід, який зробить напій водянистим.
Крім цього, краще підсолоджувати смузі медом, а не цукром. Справа в тому, що цукор досить повільно розчиняється, і в готовому напої може неприємно скрипіти на зубах.
Смузі "Смородина-банан"
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 84 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 4 банана
- 6 жмень замороженої смородини
- 1/2 – 1 склянки молока
- Мед – за смаком
Спосіб приготування:
- Банан почистити і довільно нарізати.
- Скласти банан і заморожені ягоди в чашу блендера і збити до отримання однорідної маси.
- Додати мед і молоко за смаком, ще раз збити.
- Перелити смузі в стакани і відразу подавати, за бажанням прикрасивши листочками м'яти, кружечками банана і ягодами.
Чим замінити смородину
Замість смородини можна взяти полуницю, малину, вишню або чорницю.
Дивіться відео, як приготувати фруктові смузі:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смузі-боул . "Сьогодні" також ділилися рецептом корисного смузі з авокадо і ківі .